Kako vi služite kolače?

Bilo da se služe na kraju večere sa prijateljima, posle nedeljnog ručka ili tokom praznika kao i za dnevnu užinu, kolači predstavljaju posebno mesto u srcu svakog od nas. Još kada su lepo i sa stilom servirani na stolu, tada uživaju sva naša čula.


Kako vi služite kolače? Evo naših predloga za posluženje za goste, kao što su tacne za kolače, stalak za kolače, stalak sa zvonom i ostalo posuđe za dezert koje će ukrasiti vašu trpezu i napraviti dodatno ugodnu atmosferu.

 

 

Postolje sa stalkom je jednostavno i elegantno


Šta mislite o tome da vašu slatku kreaciju prezentujete gostima na postolju sa stalkom? Ovaj stalak za kolače iz kolekcije Home Art je vrlo jednostavnog dizajna, a svakoj trpezi će dati elegantan i svečan izgled. Na njemu će fantastično pristajati klasična slavljenička torta, već isečeni parčići torte ili kolači od kremastih sastojka. Ovaj stalak za kolače možete da iskoristite i za posluženje vašeg omiljenog slatkiša kao što je kapkejk. To bi bio divan dekorativan moment, a vašim gostima bi, pored neodoljivog ukusa kapkejka, omogućili pravi vizuelni užitak.

 

Tacne za kolače za klasično dezert posluženje


Pita sa jabukama, pita od duleka ili lenja pita su klasični domaći kolači koje ćemo uvek voleti da jedemo u našim domovima. Ove domaće poslastice zaslužuju da budu reprezentativno poslužene.


Najbolje se služe na širokoj i preglednoj podlozi tacne za kolače. Zamislite kako izgledaju slatke pite piramidalno postavljene u ovoj Home Art tirkiz bambus posudi i odozgo posute prah šećerom. Sviđa vam se, zar ne?

 

Transparentno zvono i kao ukrasno posuđe


Transparentno zvono je vrlo dekorativno posluženje za goste koje može da bude i kao ukrasno posuđe. Prodaja transparetnog zvona u Home Art je moguća po vrlo povoljnoj ceni. Transparentno zvono je vizuelno vrlo zanimljivo i pored toga što je posluženje za goste, može da bude i ukras na stolu. U njega mogu da se stave npr. rafaelo kuglice, kuglice sa kikirikijem ili sitni biskviti od putera koji su vam svakodnevno na dohvat ruke. 

 

Etažer za kolače je graciozan i praktičan


Etažer na kojem su kolači poređani u više nivoa uvek trpezi daje poseban i svečan izgled. Etažer za kolače je gracioznog dizajna i uz to je i vrlo praktičan. Njegova praktičnost ogleda se u tome što na njega možemo da stavimo veliki broj kolača za proslave sa puno gostiju.


Ovaj stalak za kolače doprinosi izuzetnom dekoru u okviru švedskog stola, kao i kod svih vrsta proslava - rođendana, godišnjica, slava, itd. Idealan je za posluženje sitnih kolača raznih oblika i veličina ili softastih princes krofni i raznobojnih minjona.

 

Stalak za kolače sa zvonom za romantični dekor


Dizajn ovog stalka sa zvonom je romantičan i pomalo starinski. Dobro poznate vanilice, po starom bakinom receptu, su pravi kolači da se posluže u njemu. Ako želite da vaše posluženje za goste odiše romantičnim “vintage” stilom, dekorišite ga sa Zvono Cupcake.


Stalak za kolače sa zvonom je idealno rešenje za kolače koji duže vremena stoje kao posluženje, jer su zaštićeni zvonom koje sprečava isušivanje kolača i štiti ih od prašine.


Neki stručnjaci trde da je prvi vizuelni utisak presudan za ukus jela i da on pozitivno ili negativno utiče na naš um. Izbor postolja za kolače je na Home Art sajtu atraktivan i funkcionalan, a mi vas prepuštamo vašoj mašti kako biste se odlučili za onaj komad koji je za vaše slatke kulinarske kreacije najpogodniji.