Neobični pokloni za žene za 8. mart

Osmi mart ili Dan žena pravi je dan da obradujete nekim lepim poklonom sve drage dame u svom okruženju. Pokloni za 8. mart treba da simbolizuju ljubav koju gajite prema svojim majkama, sestrama, suprugama, devojkama, prijateljicama, koleginicama i svim ostalim bliskim ženama. Više od samog poklona ceniće se vaša pažnja, kao i trud i vreme koje ste uložili u njegov odabir, ali svakako morate voditi računa da poklon bude poseban i autentičan kao što je posebna i autentična svaka žena kojoj nešto poklanjate.

 


Neobični pokloni ostavljaju poseban utisak


Nemojte biti stereotipni. Upotrebite svoju kreativnost i maštovitost i pronađite nešto što će biti potpuno neočekivano i zanimljivo. Neobični pokloni poput svetlosne led dekoracije, zidnog sata u neobičnom dezenu ili lampe raznih boja i oblika, savršen su detalj koji će oplemeniti svaku prostoriju i uneti joj živost. Vašu majku ili baku sigurno bi posebno obradovao ram za sliku u kojem bi bila vaša zajednička fotografija iz prošlosti kao uspomena i simbol međusobne ljubavi.


Ukrasne vaze i saksije, dekorisane šolje za kafu, slike na platnu, kao i dekorativne sitnice za kupatilo, takođe, mogu biti idealni pokloni za 8. mart koji će oduševiti svaku pripadnicu lepšeg pola i koji će u njenom domu sigurno zauzeti posebno mesto.

 

Obradujte voljenu osobu originalnim poklonom


Iako je 8. mart praznik svih žena i svaka dama zaslužuje neki znak pažnje, većini muškaraca najveća je briga kako ostaviti što bolji utisak i kako odabrati pravi poklon za svoju lepšu polovinu. Pokloni za devojku ili suprugu moraju biti u isto vreme romantični, originalni, maštoviti... Moraju biti pažljivo odabrani kako bi zadovoljili njen ukus i potrebe, a i učinili je da se oseća posebnom i jedinstvenom na taj dan kada sve žene bivaju obasute poklonima i pažnjom.


Originalni pokloni za devojku poput fenjera u boji, koji pored romantičnog osvetljenja, mogu pružiti i ugodan osećaj topline i ušuškanosti ili krojačke lutke uz pomoć koje svaka devojka može vizuelizovati idealnu odevnu kombinaciju bez napornog presvlačenja, zasigurno će vašoj voljenoj izmamiti osmeh na lice.


Neki od jastuka različitih oblika, boja i dezena, kutije i držači za nakit ili stono ogledalo pravi su pokloni za devojku jer pored svoje praktične primene mogu predstavljati i savršen dekorativni detalj. Uz to, prilikom svake upotrebe podsećaće devojku na vas i na vašu želju da joj darujete nešto što, možda, nije očekivala ali je sigurno oduvek želela.


Ono što, takođe, može usrećiti i obradovati vašu lepšu polovinu jeste neka posebno dekorisana čestitka i pismo napisano s mnogo ljubavi. Zato što deluje pomalo old school i neočekivan je gest odličan je originalni poklon za devojku, a zapravo nikada ne može biti prevaziđen i savršen je način da se iskažu osećanja.


Praktični, a neodoljivi pokloni


Ukoliko je dama ljubitelj kuvanja i uživa da provodi vreme u kuhinji spremajući najrazličitije specijalitete onda je nešto od kuhinjskog posuđa idealan poklon za nju. U širokoj ponudi Home Art asortimana možete pronaći mnoštvo zanimljivih i maštovito izrađenih činija, tanjira, čaša, kutijica za začine... Korpe za novine ili stoperi za vrata uvek su interesantan detalj, dok police specifičnih oblika i dizajna koje odišu elegancijom i stilom učiniće svaki dom jedinstvenim i uređenim. Pritom, ne samo da imaju funkcionalnu namenu, već mogu biti izuzetno neobični pokloni koju nijednu damu neće ostaviti ravnodušnom.