Otvaranje internet prodavnice Home Art

Prilagođavajući se principima moderne kupovine i sa ciljem da Vam naši proizvodi budu lako dostupni, u Home Art-u smo se odlučili za pokretanje online prodaje. U našoj novoj internet prodavnici možete da nađete veliki izbor sasvim drugačijih proizvoda za dom od onih na koje ste navikli i koje viđate u većini salona. Zadovoljstvo nam je da internet prodavnicom sada možemo da obradujemo kupce širom zemlje, ali i regiona.


Home Art već ima dve maloprodajne radnje, kao i svoju veleprodaju, a sa pokretanjem online prodavnice sada idemo korak dalje. Naša prva radnja je otvorena još 2001. godine.

 

HomeArt - Prodavnica

 

Po čemu smo drugačiji


Slobodno možemo da kažemo da na tržištu Srbije preovladavaju nameštaj i dekorativni predmeti za enterijer koji u dom ne mogu da unesu toplinu i šarm. Uglavnom je reč o industrijski izrađenim predmetima koji su uvoze iz Kine.


Zato smo se mi odlučili da vam ponudimo nešto potpuno drugačije, a ova internet prodavnica nameštaja i galanterije će nam pomoći da Više domova učinimo lepšim. Home Art donosi neprevaziđeni retro stil stare Evrope, preko nameštaja koji uvozimo iz Francuske, Španije, Italije i Engleske. Deo asortimana, poput lampi i sitnog nameštaja, kreiramo i sami. Takođe, u našoj ponudi su mesto našli i vrhunski hand-made proizvodi od drveta iz Srbije.


Brend koji želimo da izgradimo je „Making a home“, a gradimo ga tako što za Vas biramo samo najbolje proizvode koji će oplemeniti Vaš prostor i učiniti ga posebnim, romantičnim i toplim – a tek to je pravi dom.


Ukoliko pak želite da opremite svoj kafić, hotel, restoran u sasvim novom i posebnom ruhu, onda ste na pravom mestu. Da biste stil enterijera doveli do savršenstva, nudimo vam i pomoć profesionalnih enterijerista, koji će savetima pomoći da se sve kockice slože i Vi dobijete prostor kao iz mašte.


Na kraju, pozivamo one koji se bavite uređenjem enterijera ili prodajom nameštaja da nas kontaktirate u vezi sa saradnjom, a mi ćemo vam dati poseban saradnički popust na sve naše proizvode.