Neka Vaša romantična strana govori za vas

Želite da darujete voljenu osobu nekim romantičnim poklonom? Ukoliko Vam je prva asocijacija na to cveće ili čokolada, za to postoji i dobar razlog. Pa to je već oprobano, svi to rade! Ne budite lenji i ne dozvolite da klišei vladaju i Vašom vezom. Pokažite dragoj osobi da vredi više od toga i poklonite joj nešto zaista unikatno.

 

Romantični pokloni za nju i njega


ROMANTIČNI POKLONI ZA NJEGA


Kada je odabir romantičnih poklona za muškarce u pitanju, sve pripadnice ženskog roda znaju da to izaziva stanje blage panike. Kako uopšte kombinovati romantiku sa praktičnom stranom muškaraca?! Drage dame, krenimo onda od te praktične strane.


Stoga, možete mu pokloniti drvene gajbice za piće, ali koje su pri tom dekorisane što bi pokazalo vašu nežniju stranu, ali i to da mislite o njegovim potrebama (ali i navikama). Takođe, drveni kovčeg možete uzeti u razmatranje – to bi bilo praktično za oboje jer bi u isti on mogao da sakrije nered koji konstantno pravi. Za one koje dosta vremena provode za kompjuterom podmetači za laptop uvek mogu dobro doći, a Vi se samo potrudite da uz poklon ostavite i čestitku romantičnog sadržaja. Ukoliko živite zajedno, par podmetača za ručavanje jasna su asocijacija na sve buduće večeri koje želite da provedete u njegovom društvu.


Samo, budite oprezne. To što često čujemo da su muškarci racionalna bića za razliku od hirovitih dama, ne znači da je tako i u stvarnosti. Mnogi samo nastoje da sakriju svoju senzacionalnu stranu, a nije redak slučaj da su u vezi upravo muškarci ti koji su emotivniji, romantičniji, i uopšte ti koji lakše pokazuju svoju nežniju prirodu. Ukoliko je to slučaj i kod Vašeg partnera, postarajte se da uz poklon nikada ne zaboravite i kovertu sa čestitkom.


ROMANTIČNI POKLONI ZA NJU


Kada su pitanju dame i odabir poklona za njih situacija je nešto jasnija – one su komplikovane, one su zahtevne, imaju čudan ukus i želje, a uz to i gomilu stvari koje nikad ne koriste. Pri tom, uvek se žale kako im nešto nedostaje. Zato gospodo, kada te žalbe krenu sledećeg puta naćuljite uši jer se baš u tim njihovim rečima krije i predlog šta bi to one želele.


Šalu na stranu, izbor mogućih poklona za dame je zaista ogroman. Ne zaboravite da one vole estetiku i sve što je u vezi sa njom, ali i originalost jer smatraju da što unikatniji poklon odaberete za njih to ste više vremena i proveli u razmišljanju o njima. Ukoliko vaša draga voli nakit poput ogrlica, prstenja, minđuša i ostalih modnih dodataka, pravi pokon za nju mogla bi da bude baš kutija za nakit u koju će moći uredno da odloži sve svoje drangulije.


Držač za prstenje neka Vam bude rezervna varijanta jer pored slične namene kao i kutija, držač možete kupiti u obliku mace u koje je ona ludo zaljubljena. Takođe, ne gubite iz vida ni važnost shoping-a u njihovim životima, pa bi originalan dezen na šoping torbi bio pun pogodak – čak i ako nisu toliko strastvene ljubiteljke kupovine još jedna torba u nizu za bilo koju damu je uvek dobrodošla.


I za kraj vrlo važna napomena – romantični pokloni za voljene osobe ne kupuju se samo za važne datume. Sitnice kupljene bez ikakvog povoda često znaju da obraduju svakoga, bez obzira na pol, i više od onih poklona koje očekujemo da ćemo dobiti za rođendane, godišnjice i slično. Zato nije na odmet razmisliti o kupovini držača ili rama za poruke na kojoj partneru možete ispisati neku slatku belešku – tek tako, bez nekog posebnog razloga.