Originalni pokloni za devojku za Dan zaljubljenih

Kupovina poklona oduvek je za svakog muškarca predstavljala težak poduhvat i pravi izazov koji bi najradije izbegli. Pogotovo kada treba odabrati poklon za Dan zaljubljenih devojci. To je dan kada ceo svet slavi ljubav, svi parovi razmenjuju darove i zbog toga svaka devojka će više ceniti ukoliko njen momak iskoči iz klišea i priredi joj nešto drugačije i originalnije od drugih.

 

Iskažite ljubav na originalan način


Originalni pokloni za devojku u ovom savremenom dobu mogu biti mnoge zaboravljene, a lepe i romantične stvari kojima su muškarci sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka iskazivali ljubav svojim lepšim polovinama.

 

U eri youtube-a, deezer-a i mnogih sličnih aplikacija za slušanje muzike mnogi bi pomislili da je narezivanje pesama na cd prevaziđeno. Ali devojka bi se sigurno iznenadila i obradovala kada bi joj momak poklonio kompilaciju njenih omiljenih ljubavnih, romantičnih pesama u kojima mogu zajedno da uživaju uz večeru i vino. A umesto odsečenih stabljika ruže ili nekog drugog cveta, prava biljka u saksiji verovatno bi ostavila bolji utisak, a i sigurno bi "nadživela" svaki buket cveća. Ručno pravljen nakit isto može predstavljati idealan originalni poklon za Dan zaljubljenih, jer pored toga što pokazuje kreativnu stranu muškarca i njegov trud koji je uložio, svaki komad tog nakita nosiće u sebi ljubav koju je momak utkao praveći ga.

 

poklon za nju za dan zaljubljenih


Takođe, važno je poklon prilagoditi fazi u kojoj se veza nalazi. Što je veza duža, razume se, muškarac bolje poznaje svoju lepšu polovinu i poklon će biti ličniji. Naravno, svaki poklon mora imati određenu notu romantike, ali potrebno je obavezno obratiti pažnju i na ukus i interesovanja devojke. Nijedan muškarac ne želi da dođe u situaciju da njegova devojka već 15. februara potraži radnju u kojoj je kupljen poklon ne bi li ga zamenila. Ili još gore da ga nikada ne upotrebi. Stoga, važno pravilo kojim se treba voditi prilikom odabira poklona za Dan zaljubljenih devojci jeste da poklon ima neko značenje i da joj poručuje koliko je voljena i koliko je momku stalo do nje. To ne mora da bude neka skupocena, luksuzna stvar koja će svojom materijalnom vrednošću ostaviti devojku bez daha, već je dovoljna i sitnica koja šalje poruku ljubavi. Mirišljava sveća ili kugla za kupanje idealan su poklon za opuštanje i relaksaciju, teraju negativnu energiju i loše raspoloženje, a mogu savršeno upotpuniti zajednički trenutak intimnosti.

 

Neobični pokloni za Dan zaljubljenih


Ono čime bi momak još mogao da obraduje i iznenadi svoju devojku jesu neki neočekivani, neobični pokloni. Nešto što ona nikada ne bi direktno tražila, ali što bi joj sigurno izmamilo osmeh na lice, a možda i poneku suzu radosnicu. Privezak za ključeve mogao bi da bude savršen poklon za one koji su u ozbiljnoj vezi i koji žele da iskoriste dan ljubavi kako bi svoju ljubav podigli na viši nivo. Privezak, na koji bi bio nakačen njegov ključ od stana, jasno bi ukazivao na to da je momak spreman za zajednički život.


Još jedan neobičan poklon za 21.vek i doba mobilnih telefona sa prednjim i zadnjim kamerama, selfi štapova i sličnih spravica jeste polaroid. Ovim "old school" aparatom mogu se ovekovečiti zajednički trenuci, a potom fotografije uramiti i okačiti na zid umesto na instagram. A može se napraviti i foto-album, koji ne može biti izbrisan jednim klikom, već ostaje za sva vremena.

 

Personalizovana narukvica, šolja za kafu na kojoj je zajednička fotografija ili magneti sa zajedničkom fotografijom, takođe, mogu biti zanimljivi i originalni pokloni za devojku. Ovakvi pokloni, pravljeni baš za nju, značiće mnogo više nego oni nasumice kupljeni, a pritom bi je svakodnevno podsećali na voljenog i lepe trenutke koje su proveli.

 

Najzad, svaki od gore navedenih, fizički opipljivih poklona predstavlja samo znak pažnje i uspomenu na taj dan, ali ono najvažnije što svaki par treba da razmenjuje i poklanja jedno drugom jesu bliskost, osećaj pripadnosti i poverenje koji će svaki njihov dan učiniti danom ljubavi.