Drugačiji pokloni za dečka za Dan zaljubljenih

Za one koji se vole, svaki dan je Dan zaljubljenih. Pa kako onda taj zvanični dan ljubavi učiniti različitim od ostalih dana? Jer, ma koliko nam bilo teško da priznamo, Dan zaljubljenih jeste prilika da se pokaže koliko nam je stalo do nekoga na malo drugačiji način.


I dok većina muškaraca nikad neće otvoreno priznati da su beznadežni romantici, mnogi od njih neće moći da sakriju radost kada prime poklon za Dan zaljubljenih.

 

 

Šta pokloniti dečku za Dan zaljubljenih? 


Često je kupovina za nekoga do koga nam je stalo komplikovanija nego što bi trebalo, a posebno za muškarca, pa je razumljivo da nam izbor poklona za Dan zaljubljenih teže pada. Ali, ne mora da bude tako. Pre svega, idealno bi bilo iznenaditi ga nekim poklonom koji je koristan i smišljeno odabran. Praktični pokloni takođe mogu biti i romantični, iako tako ne izgleda. Ne kažemo da muškarci nikako ne treba da dobiju čokolade i plišane igračke, ali drugačiji i neobični pokloni mogu izmamiti veći osmeh tog čuvenog 14. februara. Uostalom, poklon za muškarca treba da bude poseban, kao što je i on.


Slobodno možemo reći da je za muškarce teško odabrati poklon, iz razloga što ako nešto žele, oni će to sebi i da kupe. Zato je dobro pokloniti im nešto što bi oni sebi retko priuštili. Budite vi te koje će ga razmaziti malim luksuzima - masažom, članarinom u teretani, a možda čak i kozmetičkim tretmanom.


Neki od vas su sigurno planirali romantično putovanje za Dan zaljubljenih, što je sjajan način da proslavite vašu ljubav, ali nigde se ne ide bez prtljaga. Poklonite mu sportsku torbu koja je super za kraća putovanja, a uvek može i da je koristi za odlazak u teretanu (onu gore, za koju ste mu možda baš vi i poklonili članarinu).


A kad ste već na romantičnom izletu, zašto i da ne zabeležite sve te romantične momente akcionim kamerama, koje su sada dostupne za svaki džep (u svakom smislu :)).


Vaše omiljene pesme biće zanimljivije slušati preko mini zvučnika koji je kompatibilan sa računarom, tabletom, mobilnim telefonom ili sličnim uređajem. Isti taj zvučnik može poneti na roštiljanje sa društvom, žurku na otvorenom, ili romantični piknik sa vama. A i mini zvučnik u kupatilu je uvek dobra ideja, jer eto prilike za uživanje u penušavoj kupki uz opuštajuću muziku ili spremanje za izlazak uz najnovije hitove.


Ništa gore od prazne baterije. Srećom, tu je power bank prenosiva baterija koju ste mu vi poklonile kako bi njegov telefon izdržao sve te pozive, poruke i mejlove koje razmenjujete. Još bolja je ona sa dva porta, tako da oboje istovremeno možete da punite telefone, posebno ukoliko ste negde u pokretu, možda na onom romantičnom putovanju sa početka.


Ako ga zanima sport, idealno bi bilo iznenaditi ga kartama za utakmicu omiljenog tima, pa čak I ako lično niste ljubitelj sporta. Na taj način ćete mu pokazati da ste spremne da učinite sve kako bi provele vreme sa njim, makar to bilo uz “Ale ale” i baklje. Poklon - pun pogodak.


Ako nije baš neki ljubitelj sporta, karta za koncert omiljenog benda ili muzički/ filmski festival je takođe odličan poklon za Dan zaljubljenih.


Do sada je Dan zaljubljenih uvek više značio nama ženama. Stoga je i na nama da pronađemo originalni poklon za dečka, verenika, muža, kako bi se i muškarac našeg života radovao ovom prazniku koliko i mi.

 

Neobični i kreativni pokloni za vašeg muškarca

 

Ukoliko želite da budete originalni i svom muškarcu poklonite dar koji će ga oduševiti, predlažemo da idealan poklon pronađete u našoj online prodavnici. Sigurni smo da ćete pronaći poklon koji je ujedno kreativan, ali i praktičan. Izaberite nešto iz Homeart asortimana poklona za Dan zaljubljenih i budite sigurni da će vaš muškarac prepoznati trud koji se na kraju najviše i računa.