I praktično i zabavno – neobični pokloni koje će svako dete obožavati

U današnjoj digitalnoj eri nije ni malo lak zadatak pronaći zanimljive ideje za rođendanski poklon, a da su odabrani pokloni za decu u jednu ruku i zabavni i praktični. Ukoliko imate svoje ili dete u bližoj porodici sa kojim često provodite vreme, sigurno ste se već susreli sa problemom zvanim „ništa mi nije dovoljno zabavno“. Prodavnice su pune kojekakvih igračaka, ali malo koja od njih nudi kreativne ideje za poklon, koji bi oklupirao pažnju deteta na duže staze.


Kreativni pokloni, kao što su set za slikanje za decu, tabla za crtanje u obliku kaktusa ili u obliku mačke, green house set i mnogi drugi proizvodi koji čine ponudu Home Art-a, mogu biti dobar izbor. Osim ovih, tu su i drugi zanimljivi i neobični pokloni za decu poput interesantnih hvatača snova ili dekoracija sa porukama, koji između ostalog mogu biti interesantni i odraslima.

 

neobicni pokloni za decu

 

Idealni pokloni za decu


Deca su jako veliki kritičari i veoma iskrena bića, pa ćete odmah primetiti ili čuti da li su im se vaši neobični pokloni svideli. Da biste ostavili pozitivan utisak svojim odabirom, pokloni za decu moraju da budu i zabavni i praktični. U nastavku vam nudimo neke od ideja za rođendanski poklon.


Ukoliko je dete još malo, dobar izbor može biti dečiji pribor za ručavanje, kasica u obliku malog dinosaurusa ili neke druge zanimljive kasice različitih oblika, muzička kutija, drvene igračke, zatim različite igre kao što su:

U bogatoj ponudi Home Art asortimana nalaze se i dečije plišane igračke poput jednoroga i malih životinja koje takođe mogu biti lepi pokloni za decu.

 

Neobični pokloni su uvek dobar izbor

 

Ukoliko ne znate čime dete voli da se igra, a potrebno je da mu kupite nešto za rođendan, dobar i zanimljiv izbor mogu biti neobični pokloni. Po ovim podrazumevamo najrazličitije stvari, poput peščanog sata, boho držača za ključeve, interesantnih memo držača i memo magnet setova, zanimljivi notesi i privesci različitih oblika, ...
Ovo su univerzalni pokloni kojima će se podjednako obradovati i dečaci i devojčice, pa šta god da odaberete – nećete pogrešiti!

 

Kreativni pokloni za celu porodicu

 

Pojedini kreativni pokloni mogu biti u službi okupiranja cele porodice, što doprinosi bliskosti dece i roditelja, a takođe i držanju porodice na okupu. Kreativne ideje za poklon, pogotovo ako imate bebu ili kupujete njoj poklon, mogu biti bebi setovi poput 3 foots ili footprints, album za slike, a za nešto stariju decu kreativni pokloni mogu biti: zidni platneni ram za poruke i slike ili držač za koverte, kao i držač za poruke.


Sasvim iznenadno možete dobiti različite kreativne ideje za poklon, a na vama je samo da odaberete onaj koji smatrate da je najbolji za osobu kojoj ćete ga i pokloniti!

 

Praktične i zabavne ideje za rođendanski poklon


Ukoliko želite da spojite praktično i zabavno, uvek možete da odaberete neki od poklona kao što je silikonski podmetač za kadu, zatim ukrasne kutije različitih dezena, satovi, kutijice i stalke za nakit, ramove za slike, kao i slike sa interesantnim detaljima i pejzažima, lampe, vaze, toalet kante sa različitim dezenima, itd.


Raznovrsna ponuda prodavnice Home Art podstaknuće sigurno različite ideje za rođendanski poklon, čak iako prethodno uopšte niste imali predstavu o tome šta nekome da poklonite! Shodno afinitetima osobe kojoj je namenjem, odaberite savršen poklon za bilo koju, pa i posebnu priliku kao što je proslava rođendana!

 

Autor teksta: Biljana Radojčić